Custom Search

2021. június 11., péntek

Búcsúzom

 Kedveseim! Nagyon régen nem jelentkeztem. Az élet egészen másfelé terelget engem, így talán utoljára írok bejegyzést horgolással kapcsolatban. Nagy szerelem volt a horgolás, sokat adott nekem. Megtanított a türelemre, kihozta belőlem a kreatívitást, megtanított a csendre és terápiaként is szolgált, aminek ti is a részesei vagytok, mert a rengeteg visszajelzés számomra pozitív sikerélményt adott! ❤️ Köszönöm nektek, hogy bíztattatok és kívánom, hogy mindenki legalább annyit kapjon ettől a szenvedélytől mint amennyit én kaptam.


Tavaly ha emlékeztek készítettem egy e-könyvet, Horgold Magad Sikeresre címmel, amelyben minden tudásom, tapasztaltom, több év horgolás tervezés és leírás készítés után írtam meg. Mivel közeledik a születésnapom, ezért most szeretném közkinccsé tenni, tehát megosztanám digitális pdf formában, hogy bárki képessé váljon hobbijából pénzt is teremteni. 😊


 https://drive.google.com/file/d/1zQPQYzaoVg1XM8slfpc9Z4nPHwxEZTZg/view?usp=drivesdk

 


Bár ingyenessé tettem, ha úgy érzed sokat adott és segítség számodra ez az útmutató, akkor ide linkelek egy digitális becsületkasszát,  amelyben jelképesen köszöneted fejezheted ki.

🌞


https://www.paypal.com/donate/?token=eCKPYLT-xxwfZKzXTxGGk336wG8EoMl7gmZHpwSitkFkbyI3Y9xPyXr4qu89pnUAWonLO1YjljelNcOJ


Mindenkinek a legjobbakat kívánom, legyetek sikeresek és boldogok mindenkor és minden tevékenységeitekben. ❤️🌞🌞🌞❤️

3 megjegyzés:

  1. Mire megtaláltam ezt az oldalt, akkorra szembesültem a búcsúzással.
    Én nagyon nagyon köszönöm a lehetőséget a youtub-on, ahol sok hasznos és gyönyörű dolgot találhat a keresgélő.
    A nagymamámtól tanultam anno. Nagyon szeretek én is a fonalakkal dolgozni.
    Soksikeres darabot, eladást kívánok, bár nem tudom merre visz az utad, azért remélem majd jut idő további alkotásokra is. Minden jót kívánok és sok sikert a továbbiakban.
    Ha külföldön, akkor megyek én is!
    ; ))

    VálaszTörlés