Custom Search

Horgolásból milliomos?

Hogyan legyen passzív jövedelmünk horgolással?

 

Sziasztok! szeretnék veletek megosztani egy olyan lehetőséget, amellyel kiegészíthetitek a családi kasszát, vagy akár az anyagi függetlenséget is elérhetitek általa.
Nincs másra szükség, csak egy biztos horgolás tudásra, egy kis informatika ismeretre (szövegszerkesztésre), kreativitásra és kitartásra! 😊

Nagyon sokan foglalkoznak horgolástervezéssel napjainkban. Szerencsére a horgolás fénykorát éljük, és remélhetőleg még nagyon sokáig megőrizzük ezt a csodás kézművességi formát. Számtalan lehetőségünk van arra, hogy megéljük a kreativitásunkat és persze választhatunk magunknak más örömforrást is, de mi akik szeretünk horgolni, van egy jó hírem. Pénzt is kereshetünk vele, és, hogy mennyit, az csak rajtunk áll! Na nem a reggeltől-estig tartó végtelen horgolásból, bár akár abból is megélhetünk, csak egy baj van, hogy nagyon alulértékelik a horgolást itthon és emiatt, ha sikerül is a kész termékek értékesítéséből jövedelemre szert is tennünk, nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy megmutassuk mennyi ötlet maradt még ott bennünk. Nem a kész termékek horgolása ellen vagyok, hanem csak azt szeretném, hogy akik valóban szívvel-lélekkel horgolnak, és ebből szeretnének megélni, van más opció is. 
Azt a piacot szeretném nektek megmutatni, ahol több millió potenciális horgolás kedvelő várja, az újabb és újabb leírást, és nem sajnálja rá azt az összeget, amit kérünk cserébe, ugyanis tisztában vannak annak értékével. 😊
Ez a piac talán nem lesz meglepő számodra, hogy nemzetközi viszonylatban található. Ehhez viszont az kell, hogy a leírást angol nyelvre fordítsuk, ami lehet, hogy pont attól tart vissza, hogy belekezdj, mert esetleg nem tudsz angolul. Viszont van egy jó hírem, mert évek alatt és megannyi leíráskészítés és fordítás után, összegyűjtöttem minden olyan angol szót és kifejezést, amivel egy leírást könnyedén, angol nyelvtudás nélkül is képes bárki elkészíteni. 😊 Ez csak az egyik része az útmutatónak, amiben minden adott, hogy sikeres horgolás tervezőkké váljunk. Készült két videó, amiben bemutatom a Horgold Magad Sikeresre e-könyvet. Szánj rá pár percet és döntsd el, hogy megéri e neked az a minimális összeg, amibe kerül az e-könyv, amibe öt évet fektettem és ami egy új szakmát, sőt inkább hivatást adhat a kezedbe!


Az útmutatót, emailben lehet megrendelni, ára kedvezményesen 2990 Ft. 

Email cím : horgoldmagadsikeresre@gmail.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése